torsdag 8 mars 2012

Skrivtorka!

skrivtorkaskriva

Klart att det händer saker som är av vikt att lyfta varje dag, men det har varit en sån där period med en slags skrivtorka. Där saker har bara fått lov att gå förbi en tid - till att bara få lov att vara. Självklart är jag lycklig och med tillförsikt inför framtiden ser jag med spänning på allt som händer runt omkring mig och mina kära. Vissa saker tar fart och går framåt med jättekliv medans andra saker får jag lite otåligt vänta på i en snigels spår. Jag vill, jag vill NU och inte bara för mig själv utan för alla dem som jag håller kär– tålamod är fortfarande inte en av min starka egenskaper!!!
Att ge sig ur sin komfortzon kan verka skrämmande, vid första anblick.
Man vet vad man har IDAG men inte IMORGON!
Jag känner en alldeles speciell, en som ligger mitt hjärta nära som har det där extra, som vågar att hoppa. En som inte tvekar längst ut på trampolinen utan med mod omfamnar det som är nytt. Jag jobbar på att bli en sån som vågar mer, en som inte klamrar sig fast vid det gamla utan mer med en nyfikenhet hälsar allt det nya välkommen.
Vad har man att förlora? Egentligen ingenting utan istället erövras nya erfarenheter sånt som man kan stoppa i sin ryggsäck och följden blir ju att man blir rik på livet.
För några år sedan under min utbildning  kom jag i kontakt med begreppet “CARPE DIEM” och jag har gillat det ända sedan dess. Det ligger något vackert i att fånga dagen, att försöka ta vara på alla de tillfällen som erbjuds och att leva i nuet. carpe diem

                         Seize the day!