söndag 23 februari 2014

Det var så roligt, jag måste skratta….

Jag tänkte när det hände att det måste jag skriva ett blogginlägg om lite senare. Nu mycket senare när jag äntligen har lite tid att blogga så kan jag inte komma ihåg vad det var som var så roligt.
Illa, bara att erkänna att man har för mycket i hjärnan. Fast du kanske sitter och tänker att det har nog med min höga ålder att göra! Nej, nej, nej absolut inte Ler.

Jag fick en kommentar om att har det inte hänt något på din blogg efter “Julen i Sälen”?
Visst har det gjort det – alldeles för mycket av allt det där vanliga. Jobb, jobb och åter jobb. Dessutom har hela januari och halva februari månad varit kantad av förkylningar, feber, hosta  och det har kommit och gått så andan har inte riktigt fallit på att blogga.
Ni som känner mig vet ju att årets första två månader kan vi hoppar över om jag fick bestämma. Helst skulle jag vilja gå i ide då.
Men plötsligt har det hänt!  I veckan som gick hängde jag undan vinterjackan och vinterkängorna hamnade längst in i garderoben. På vädret har de förklarat att våren är kommen till Skåne och bilder strömmar in på Facebook  föreställande snödroppar och vintergäck runt om i Södern. På fötterna har jag nu mina nya Nike skor – det är som gå på bomull och en mindre tjock  jacka har jag börjat använda innan den helt kan slängas för något betydligt tunnare.

vårtecken  

Och det är roligt så jag måste Le…