lördag 21 maj 2011

Snart riktig sommar vid sundets pärla….

Vid eftermiddagstid packade vi in brassestolarna i bilen och stack till en av våra favoritställen ute i Råå. Vi – John och jag  hade vår första picknick och det känns att sommaren ligger i startgroparna. 
Sanden var varm och lyckan av att låta den rinna mellan tårna är en alldeles speciell lyckokänsla, går inte riktigt att förklara utan måste upplevas.
Vattnet till och med kändes som att jag nog hade klarat av att ta mitt första dopp, men det föll på att badkläder och handduken inte var nerpackad. Men nästa gång då….

DSC03658DSC03673DSC03662

Jag tog en promenad längst strandkanten och bara insöp allt det vackra, drog in lukten av hav och kände solens varma strålar mot min kind. Snart prickigt sommarskinn och solblekt hår. Känner att det är dags att packa strandväskan – göra den klar för att stunder som jag drömt om hela den kalla vintern.
DSC03654DSC03655DSC03674DSC03668

Långt där borta lite avlägset hördes ljud av barn som lekte, byggde sandslott. Vimplar på fiskeredskapen som fladdrade i vinden. Vågor som rullade in mot stranden och ljudet ifrån John som lyssnade på musik i hörlurarna. Mycket mer avslappnande än så här kan det inte bli – man riktigt känner livet……

DSC03653DSC03670

Så gott folk riktig sommar är snart här!