lördag 20 oktober 2012

En sån där perfekt lördag <3 <3 <3

Inget var inplanerat för dagen. Inga byggkillar som stod beredda klockan sju med betong borren i högsta hugg - renoveringen hade tagit helg!!!

borrsnuva

Den envisa förkylningen som hållit ett hårt tag om både John och mig under veckan hade backat och lämnat oss för den här gången.
Så jag tänkte redan igår kväll att det nog skulle bli en sådan där morgon som inbjöd till att sova tills man vaknade.

sova

Frukosten kom och försvann och vi sov vidare och gick inte upp förrän det var lunch. Jag gick och skruttade i pyjamasen och njöt av lugnet av att bara finnas till.
Vädret lockade till en liten tur på tu man hand – bara John och jag.
Hörde på tv att man idag skulle i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö genomföra en “Instagram Walk” – fånga ögonblick med mobilkameran. Vi gjorde en egen sådan walk (vi använde bilen) och våra mobilkameror.
Vi började med att äta en sen lunch på en liten favorit pizzeria i Höganäs som har världens bästa kebabtallrik. Mätta och nöjda körde vi vidare längs med Kullabygden.
Redo att fånga dagen genom en kameralins <3 <3 <3.kebab

Vi stannade och tog några bilder i varje liten hamn – njöt av allt det vackra vi såg. Luften kändes ganska ljum och lukten av hav fyllde vår näsa. Precis utanför Arild så var vi tvungna att gå av bilen för att fotografera en liten grismamma med ett gäng glada griskultingar som glatt skuttade omkring, deras öron flaxade upp och ner. De var alldeles bedårande. Det finns nog inga lyckligare grisar än den här lilla grisfamiljen. Ute i det fria och kunna springa runt och böka som de vill. Jag kunde inte låta att le och vi satt en stund och bara kollade på dem Ler innan vi körde vidare.
IMG_0185IMG_0189
På vägen hem när solen var på väg ner så sa vi båda tillvarandra. Idag har varit en sån där alldeles perfekt lördag. Ätit gott, pratat och sett vackra vyer – en riktig liten guldkants lördag.

IMG_0191IMG_0200IMG_0197IMG_0202