onsdag 10 oktober 2012

Tillfälligt avbrott…….

Hörde i helgen av en familjemedlem att det var länge sedan jag lade ut något nytt på bloggen. Helt riktigt - kan väl säga att det har varit tillfälligt avbrott och min fulla uppmärksamhet har riktats åt andra saker.

tillfälligt avbrott

Vi har under hela sommaren haft vetskapen om att våran lägenhet skulle renoveras till hösten. Vi hade en liten gnutta hopp om att det skulle gå snabbare i Johns jobbsökande i Stockholm – det skulle betyda att vi skulle slippa bo i kaoset som följer i renoveringens spår. Nu har det inte blivit så att vi hann flytta innan renoveringen startade.
Leta jobb gör John fortfarande och tids nog kommer vi att kunna förverkliga våra planer på att komma närmare vår familj och starta ett nytt liv uppe i Stockholm. Skall väl tillägga att jag söker inget jobb förrän John har rott det hela i land och hittat en ny arbetsplats. Förskollärare skriker de efter - där uppe så tror inte att det kommer innebära några problem för mig att hitta något nytt.
Vi har diskuterat om jag skulle flytta före John men det vill jag inte “VI GÖR DET HÄR TILLSAMMANS OCH JAG HAR TID ATT VÄNTA – ÄVEN OM JAG ÄR LITE OTÅLIG”

Vi har det bra här hemma på vår gata……
Nja, kanske inte hela sanningen just nu. Renoveringen tar på krafterna, vi har flyttat runt, in och ut, rensat och sorterat, torkat efter jobb killarna, och snart tar de också våran toalett och dusch ifrån oss och lämnar inte tillbaka den förrän i slutet av november.
På gården står det en toa/duschvagn som vi ska dela med alla de andra hyresgästerna.
JAG TROR JAG SVIMMAR!!!
Som tur väl är att vi kan duscha på våra arbetsplatser. Men nummer ett och nummer två får vi göra i en mull toa som de kommer att tömma en gång i veckan.
Det blir till att slå knut på sig själv!!!
mulltoa2mulltoa1

Men värst är nog ändå att efter renoveringen så får jag inte tillbaka mitt badkar. Det är det bästa jag vet att efter en lång dag på jobbet krypa ner i ett skumbad och tända en massa stearinljus och lyssna på något bra i öronen.
Så hädanefter kommer jag att ta med mig en handduk och lite skumbad och låna badkar hos våra vänner och familjemedlemmar. Min syrra, Christina med familj och vår dotter, Johanna med man och snart en baby ligger risigt till.
JAG KOMMER ATT YRKA PÅ BAD VARJE GÅNG VI HÄLSAR PÅ Ler.
BADKAR

Skämt och sidor vi kommer nog att överleva detta också. Vi har ju tak över huvudet iallafall.
       DET KUNDE VARA MYCKET VÄRRE!!!               

ren5ren6ren4ren3ren2ren1

Jag återkommer nog i detta ytterst aktuella ämne!